Return to site
· maintance,repair
Hoe het probleem van de HP-boot op te lossen?

broken image

Als uw HP-laptop niet start of opstart, probeert u uw apparaat uit te zetten en vervolgens weer aan te zetten. Als het nog steeds niet start, geeft dit duidelijk aan dat uw systeem in de problemen zit. U moet het probleem onmiddellijk oplossen, maar het kan uw apparaat meer schaden. Als u een piepgeluid van uw laptop hoort, geeft dit soms aan u. Om dat te vinden, gaat u door met het lezen van dit account en vindt u de beste oplossing voor uw HP laptop.

Als u een enkele pieptoon hoort -

  • Zorg dat het floppy diskettestation en CD-ROM-station: Deze fout geeft een niet-systeemschijffout aan. Test uw systeem om te zien of het probleem bestaat en ga dan verder met de volgende stap.
  • Update standaardinstellingen: Ga naar het hulpprogramma voor systeemconfiguratie. Volg het scherm om de instellingen op te slaan en vervolgens een exit uit het configuratiemenu te nemen. Controleer je systeem. Als het nog steeds aanhoudt, gaat het door naar de volgende stap.
  • Zorg ervoor dat de opstartvolgorde: controleer diskettestation, CD-ROM en harde schijf. Als een opstartbaar apparaat, zoals een harde schijf, niet in de lijst met apparaten staat waaruit u kunt kiezen. Voer een goede stap om het probleem op te lossen om de fout te verhelpen.

U kunt de hardware-onderhoudshandleiding raadplegen om de opstartvolgorde te wijzigen met de onderstaande richtlijnen:

  • Opstarten in de veilige modus: start uw apparaat opnieuw op en druk onmiddellijk op de F8-toets wanneer het HP-logo verschijnt. Dit zal uw systeem naar een veilige modus leiden. Voer% systemroot% \ system32 \ restore \ rstrui.exe in en druk op Enter.
  • Als u onlangs hardware hebt toegevoegd, verwijdert u deze: hardware zoals een geheugenkaart, adapter alle externe apparaten zoals een printer of USB-apparaten.
  • Verwijder het apparaat en controleer vervolgens op de fout.
  • Geheugen en adapterkaart resetten: verwijder alle stroomkabels en datakabels die u hebt toegevoegd en verwijder ze. Het resetten is vooral belangrijk als het systeem net is verplaatst. Als het probleem zich blijft voordoen, volgt u nog een stap.
  • Verwijder de niet-standaarduitrusting en opties van uw apparaat. Controleer uw systeem om te controleren of het probleem is opgelost.

Als geen van de bovenstaande oplossingen u helpt om het probleem op uw HP-laptop op te lossen, neemt u contact op met de technici van HP Reparatie Centrum Nederland en krijgt u de beste uitgebreide services van onze ijverige ploeg van experts. Om ons te bereiken, kunt u ons gratis nummer bellen of contact houden met HP Reparatie Amsterdam via live chat of e-mailservice.

Bron: