Return to site

· repair,maintance

TRUCS OM DE GELUIDSKWALITEIT OP HP-LAPTOP TE BEHOUDEN

Als uw HP-laptop niet goed klinkt, moet u de geluidskwaliteit controleren en de best mogelijke stappen ondernemen om het te repareren. Probeer eerst het proces te starten and basisdingen en ga dan naar hoger wanneer het niet oplost. Schakel eerst uw appearaat uit en vervolgens weer in, hierdoor worden de huidige diagnose op uw apparaat uitgeschakeld. Als uw probleem hiermee niet is opgelost, het op het geluidspictogram op uw officeblad of voert u een probleemoplosser uit om het probleem op te lossen.

Als de basisconfiguratie het probleem niet oplost, volg dan de onderstaande methoden-

Method 1

Sla alleen noodzakelijke programma's op

Hoe meer software of applicaties u op uw appearaat downloadt, hoe langzamer het wordt uitgevoerd. Elk program and eet hun ruimte op. I do not know how to do this, but I do not know how to do it, but I do not know how to do it. In fact, I think it would be a good idea, and I would appear to be able to do it. It would be a good idea to have a good opportunity. Voor Windows-pc's is het ook een goed idee om een ​​keer per jaar een nieuwe besturingssysteeminstallatie te maken, omdat Windows-register in de loop van de tijd groter in gefragmenteerd wordt, wat ook de prestaties verlaagt.

Method 2

No latency aan in het configuratiescherm van USB DAC

Said is wat een groot effect heeft op de geluidskwaliteit van de audioweergave op achtergrond. Niet alle DAC-stuurprogramma's worden geleverd put on the aanpassing van de buffergrootte die op laagste waarde wordt ingesteld.

Method 3

Configure from instellingen van de softwarespeler

Het maakt niet uit welke geluidstoepassing u op uw HP-laptop gebruikt. Elke toepassing biedt een perfect uitvoer wanneer het volume op maximum is ingesteld. U kunt of volumeschuif instellen om het perfecte geluid te krijgen.

Method 4

Beheer uw besturingssysteem

Stel uw energieschema in op hoge prestaties, schakel de energiebesparende functie uit, schakel ongebruikte apparaten uit, not visuale effecten aan voor beste prestaties, schakel vertuel geheugen uit, schakel logboeken en prestatiemeteritems uit, wis autorun. Er zijn letterlijk honderden dingen die u kunt doen om uw besturingssysteem sneller en lichter te maken, waarbij elke tweak min of meer prestaties verbetert.

Method 5

Gebruik een sterke internetverbinding

In the same way, it is possible to use Wi-Fi, gebruik dan een bekabelde Ethernet-verbinding. Said stuurt het netwerksignaal eenvoudig naar uw appearaat en verbetert de geluidskwaliteit.

Ik hoop dat een van deze methoden u oplossing heeft opgeleverd in dat u het geluidsprobleem op uw HP-laptop probleemloos kunt oplossen. Als says this is the case, contact us opnemen met ons team van HP Service Centrum Nederland in terms of the best possible result for your business. O bereiken, kunt u ons hulplijnnummer bellen of contact us via live chat of e-mailservice.

 

Source:

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly